Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Podiumavond 2018

Op 5 april jl. vond de jaarlijkse Podiumavond van het Olympus College plaats. Leerlingen én docenten konden hun talenten laten zien op het gebied van Dans, Muziek, Theater en Poëzie, om vervolgens kans te maken op één van de drie prijzen.
De avond was bijzonder goed bezocht en in een gezellige en informele sfeer werd Tinka Gerritsen uit Havo 5 door de jury uitgeroepen tot de grote winnares van de avond voor haar vertolking van het nummer ‘Figures’.

De jury, die dit jaar bestond uit Mariska Huisman (docente LO), Ilja Huisman (docente Engels), Ron Wezendonk (conciërge), Sapide Taqawi (leerlinge mavo 2), Jesse Gunsing (oud-leerling) en Ricardo Braun (winnaar vorig jaar), roemde met name de zuiverheid van Tinka’s stem.
Naast de juryprijs was er een artiestenprijs, die gewonnen werd door Pauline de Does (havo 4) en Katja van de L’isle (vwo 5) voor een eigen gemaakte jazz-choreografie én was er een aanmoedigingsprijs die de jury uitreikte aan een meidenband uit mavo en havo 2, in de hoop dat zij als band bij elkaar blijven en volgend jaar weer meedoen.

Een geslaagde avond dus, met speciale dank aan Mirte Snelders (mavo 4) en Fleur de Bruin (havo 4) voor de presentatie en aan Cefas van Rossem (docent Nederlands) en Stijn Edelman (mediathecaris) voor hun artistieke bijdrage.
De avond is uiteraard vastgelegd op film en binnenkort zullen de beelden daarvan dan ook te zien zijn.

Tot volgend jaar!

Meer nieuws

Laat een reactie achter

Je moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.

Wat wij leren en hoe wij leren

Leerlingen aan het woord