Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Organisatie

Het Olympus College is een school voor voortgezet onderwijs. Wij bieden de volgende studierichtingen aan: Brugjaar Jan Ligthart, MAVO (vmbo-t), HAVO en  VWO.

Wij werken met onderwijsteams om de doorlopende leerlijnen en de begeleiding voor leerlingen optimaal te laten verlopen. Een opleidingsdirecteur en/of afdelingsleider geeft leiding aan een onderwijsteam en is verantwoordelijk voor het beleid op een afdeling. Een of twee coördinatoren ondersteunen de opleidingsdirecteur/afdelingsleider. Zij sturen de mentoren aan en richten zich op uitvoerende taken als het organiseren van de toetsweken en activiteiten op de afdeling. De mentoren in het team begeleiden de leerlingen op het gebied van voortgang en welbevinden. Elk team heeft docent- en leerlingbegeleiders om meer specifieke ondersteuning te bieden.

Maarten van de Louw, rector / E-mail: m.vandelouw@olympuscollege.nl

André Peter IJzerman, opleidingsdirecteur mavo / E-mail: a.p.ijzerman@olympuscollege.nl

Arie Sluijs, opleidingsdirecteur havo / E-mail: a.sluijs@olympuscollege.nl

Bert Langkamp, opleidingsdirecteur vwo / E-mail: b.langkamp@olympuscollege.nl

Anouk Derksen, afdelingsleider Brugjaar Jan Ligthart / E-mail: a.derksen@olympuscollege.nl

Print

Onze school heeft een internationale Investors in People erkenning. We laten daarmee zien dat bij ons mensen centraal staan als het gaat over succesvol samenwerken, het permanent en gelijktijdig ontwikkelen van mens en organisatie en het samen nemen van de verantwoordelijkheid om de talenten van leerlingen tot hun recht te laten komen.

Wat wij leren en hoe wij leren

Leerlingen aan het woord