Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Arti-Fest Olympus

Datum agendapunt: maandag 11 juli 2022


Het Creatief Festival, genaamd Arti-Fest Olympus, is een festival voor en door leerlingen met een creatief profiel uit de onderbouw. Het Olympus heeft hierbij de intensieve samenwerking opgezocht met o.a. Kunstbende, ArtEZ, de MBO- dansopleiding en een aantal getalenteerde oud-leerlingen (o.a. Jesse Laport, stadsdichter van Arnhem).

Wat kunnen we verwachten? Denk aan een modeshow met eigen ontworpen kleding bij het vak beeldende vorming, of muziek of dans van eigen Olympusbodem en nog veel meer creatieve verrassingen. Het belooft een startpunt te zijn van de meerjarige samenwerking waarbij we uiteindelijk ook instellingen uit de wijk, ouders en leerlingen gaan betrekken.

Het thema van het festival is ‘protest’. Met de huidige onrust in onze samenleving een zeer actueel onderwerp! Onze leerlingen is het gelukt om dit pittige onderwerp op een lichtvoetige manier voor het voetlicht te brengen.

Het festival is in en om het openluchttheater op maandag 11 juli van 11.00 tot 14.00 uur.  (bij slecht weer wijken we uit naar onze aula in het hoofdgebouw). Ouders van onze leerlingen zijn van harte welkom!

Meer events

Agendapunt:

5-09-2022: Start schooljaar 2022-2023

Volgende agendapunt:

Onze digitale loketten