Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Leermiddelen

Laptops, boeken en andere leermiddelen

Wij vinden de computer een onmisbaar hulpmiddel bij het leren. Daarom kun je bij ons in het gebouw overal gebruik maken van gratis WiFi. Elk lokaal heeft een modern digibord en we hebben vijf volledig uitgeruste computerlokalen waar een groot deel van de lessen plaatsvindt. Wij vinden computervaardigheden heel belangrijk en bieden daarom in de gehele onderbouw het vak informatica aan.  Ook kun je het vak in de bovenbouw kiezen als eindexamenvak.

In de onderbouw vinden we het belangrijk dat je met verschillende onderdelen kunt oefenen. Daarbij is een laptop in de les een handig hulpmiddel.

We adviseren je om een handzame (kleine) laptop aan te schaffen.

Wat kosten boeken en hoe kom je eraan?

Het grootste gedeelte van de schoolboeken en het lesmateriaal wordt kosteloos in bruikleen gegeven via de school. De school zorgt ervoor dat de schoolboeken voor aanvang van het schooljaar door de leerlingen opgehaald kunnen worden.

Sport

Tijdens alle sportlessen verwachten wij dat je sportkleding draagt: een T-shirt, gymshorts en schoenen die geschikt zijn voor een gymzaal. Wij stimuleren dat je je doucht na het sporten.

Zit je in de sportklas dan moet je het sportklastenue aanschaffen.

Wat wij leren en hoe wij leren

Leerlingen aan het woord