Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Leermiddelen

Laptops, boeken en andere leermiddelen

Op het Olympus College bieden we je eigentijds onderwijs aan dat aansluit op een samenleving die continu in beweging is. In onze maatschappij kunnen we niet meer zonder ICT. Wij vinden dan ook dat onze leerlingen hier goed mee moeten leren omgaan. Door naast de boeken te werken op een eigen laptop krijg je de mogelijkheid om actief te leren op het niveau dat past bij jou.

Bij de start van het schooljaar heeft iedere leerling in leerjaar 1 daarom een eigen laptop nodig. Wij raden leerlingen en ouders aan deze aan te schaffen via onze samenwerkingspartner. Aanschaf via deze weg verzekert de leerling van een goed werkende en stevige laptop waar de benodigde programma’s en lesmethodes al op staan geprogrammeerd. Bij aanname op het Olympus College krijgen ouders en leerlingen informatie over de verschillende mogelijkheden.

Wat kosten boeken en hoe kom je eraan?

Het grootste gedeelte van de schoolboeken en het lesmateriaal wordt kosteloos in bruikleen gegeven via de school. De school zorgt ervoor dat de schoolboeken voor aanvang van het schooljaar door de leerlingen opgehaald kunnen worden.

Sport

Tijdens alle sportlessen verwachten wij dat je sportkleding draagt: een T-shirt, gymshorts en schoenen die geschikt zijn voor een gymzaal. Wij stimuleren dat je je doucht na het sporten.

Zit je in de sportklas dan moet je het sportklastenue aanschaffen.

Agendapunt:

17-05-2022: Speeddaten vwo 4 en 5

Onze digitale loketten