Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Kennis maken met het Olympus College

Vanwege de coronamaatregelen organiseren we het Open Huis met tijdsloten op zaterdag 19 februari. Vanwege de grote belangstelling zijn alle plekken inmiddels bezet. Om leerlingen en ouders toch de gelegenheid te geven kennis te maken met het Olympus College is er online informatie te vinden en organiseren we daarnaast nog verschillende activiteiten:

  • Voor ouders èn leerlingen hebben we een informatieve film gemaakt over de keuze voor mavo, havo of het vwo op onze school. 
  • Heb je nog vragen dan is er de mogelijkheid om op dinsdagmiddagen en donderdagavonden deel te nemen aan een ONLINE informatiebijeenkomst. Wij vertellen dan over het Olympus College, de afdelingen mavo, havo en vwo en er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen. Opgeven kan door u hiervoor aan te melden op deze website.
  • We organiseren op verschillende dagen van 14.30-16.00 uur Mini DOE-dagen voor geïnteresseerde groep 8 leerlingen. Met een klein groepje leer je het Olympus College kennen. Aanmelden hiervoor kan door op deze website het formulier in te vullen. 
  • Op de website www.kiesjenieuweschool.nl worden alle scholen van Quadraam aan je voorgesteld net als het Olympus College.
  • Kijk ook in eens in onze schoolgids voor praktische vragen over ons onderwijs.
Meer nieuws

Laat een reactie achter

Je moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.

Agendapunt:

17-05-2022: Speeddaten vwo 4 en 5

Onze digitale loketten