Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Kennis maken met het Olympus College

Dit jaar kunnen we vanwege de corona maatregelen geen Open Huis organiseren. Om leerlingen en ouders toch de gelegenheid te geven kennis te maken met het Olympus College organiseren we verschillende activiteiten:

  • Voor ouders èn leerlingen hebben we een informatieve film gemaakt over de keuze voor mavo, havo of het vwo op onze school. 
  • Heb je nog vragen dan is er de mogelijkheid om op dinsdagmiddagen en donderdagavonden deel te nemen aan een ONLINE informatiebijeenkomst. Wij vertellen dan over het Olympus College, de afdelingen mavo, havo en vwo en er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen. Opgeven kan door u hiervoor aan te melden op deze website.
  • We organiseren op verschillende dinsdagmiddagen van 14.30-16.00 uur online Mini DOE-dagen voor geïnteresseerde groep 8 leerlingen. Met een klein groepje leer je het Olympus College kennen. Aanmelden hiervoor kan door op deze website het formulier in te vullen. 
  • Op de website www.kiesjenieuweschool.nl worden alle scholen van Quadraam aan je voorgesteld net als het Olympus College.
Meer nieuws

Laat een reactie achter

Je moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.

Wat wij leren en hoe wij leren

Leerlingen aan het woord