Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Bureau Avant

Huiswerkbegeleiding

Met huiswerkbegeleiding leren leerlingen te ’leren’. Dit betekent dat ze leren plannen en structuur aan te brengen over hun schoolwerk, zodat ze overzicht hebben. Hiervoor gebruiken we onze eigen agenda Planner Avant. Leerlingen krijgen diverse leerstrategieën aangeboden die aansluiten op hun eigen manier van leren. Huiswerkbegeleiding vindt plaats in huiselijke sfeer in een kleine groep.

Studiecoaching

Studiecoaching is intensieve begeleiding gericht op de leerling zelf met zijn of haar specifieke hulpvraag. Het doel is meer structuur en overzicht in het huiswerk te geven en leren hoe dit werk aan te moeten pakken. Verschillende leerpunten die aan de orde komen, zijn: agenda gebruik, leren plannen, verschillende leertechnieken, omgaan met stress of kritiek, zelfmotivatie onderzoek, het nakomen van afspraken, enz.. Studiecoaching is individueel en een les duurt 45 minuten. De lessen kunnen inhoudelijk gevolgd worden via onze website “Mijn kind”.

Bijles

Bijlessen zijn geschikt als leerlingen vakspecifiek problemen hebben. Tijdens deze lessen wordt inhoudelijk ingegaan op de lesstof. Bijles is individueel en één les duurt 45 minuten. De lessen kunnen inhoudelijk gevolgd worden via onze website “Mijn kind”.

Aanmelden

Wanneer u uw kind wilt aanmelden, dan maken we graag een afspraak voor een intakegesprek. Aanmelden voor een workshop verloopt via onze website. Voor meer informatie over openingstijden, begeleiders en kosten kunt u kijken op: www.bureau-avant.nl

Of u neemt contact op:
bureauavant.olympus@gmail.com
Tel. 06 504  27 803

Wat wij leren en hoe wij leren

Leerlingen aan het woord