Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Docent economie wint schoolreis

Bij een prijsvraag van de Stichting Young Impact in samenwerking met Travel Inventive Schoolreizen heeft onze collega John Schurink, docent economie, de eerste prijs gewonnen: een schoolreis voor 25 leerlingen naar een bestemming in Europa.

Er is gekozen om voor enkele dagen met een nog te selecteren groep leerlingen uit havo 3 naar de stad Praag te gaan. 

Young Impact heeft als doel deze schoolreis voor jongeren te koppelen aan “impact maken”. Door iedere jongere te laten ervaren dat ze het verschil kunnen maken door met hun talent in actie te komen voor hetgeen zij belangrijk vinden. Het programma in Praag is erop gericht om de leefwereld van jongeren te vergroten, op cultureel, sociaal en maatschappelijk vlak. Dit wordt gedaan door inspirerende excursies en inspiratiesessies en workshops vooraf, waarbij de focus ligt op jongeren die hun eigen skills ontwikkelen, anderen ontmoeten en in actie komen voor een van de 5 thema’s die zij, als groep, belangrijk vinden. 

En uiteraard zal ook de stad Praag uitgebreid verkend worden.

Alle leerlingen uit onze havo 3 klassen maken kans om met deze reis mee te gaan. Dit doen ze door op een originele, betekenisvolle manier, die bij hen past, aan te geven waarom juist zij uitgekozen zouden moeten worden om mee te gaan naar Praag

 

Meer nieuws

Laat een reactie achter

Je moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.

Kom jij volgend schooljaar ook naar het Olympus of Brugjaar Jan Ligthart?

Lees hier meer over hoe je je kunt aanmelden

Agendapunt:

29-05-2024: Einde Centraal Schriftelijk Examen tijdvak 1

Onze digitale loketten