Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

 

OLYMPUS COLLEGE EN STUDIO26 – EEN VRUCHTBARE SAMENWERKING!Logo_S26_B_versie dec 2015

Sinds september 2012 heeft het Olympus College een samenwerkingsverband met Studio26. Beide scholen willen zich inspannen om concrete invulling te geven aan het profiel Creatief, zowel onder schooltijd in de vorm van projecten, workshops en evenementen als buitenschools in de vorm van het aanbod van muzieklessen. Voor al haar projecten is Studio26
als cultureel ondernemer altijd op zoek naar partners met wie zij zich kan verbinden. Projecten die bovendien leerlingen in staat stellen hun talenten te ontwikkelen en hen op een originele en inspirerende manier kennis laten maken met kunst en cultuur.

 

Klik hier voor meer informatie over Studio26 en de samenwerking met het Olympus College

 


 

Logo ArtEZ

In Arnhem e.o. zijn drie verschillende samenwerkingsverbanden vooropleidingen kunstvakonderwijs i.s.m ArtEZ: Muziek, Muziektheater en Theater.

 

Gezamenlijke Vooropleiding Muziek van ArtEZ Conservatorium, Kunstbedrijf Arnhem,  Thomas a Kempis, Beekdal Lyceum, Olympus College, Montessori College, SGA, Candea College, Liemers College, Lyceum Elst, Het Rhedens en Dorenweerd College.

Gevoel voor muziek is aangeboren en manifesteert zich vaak al op jonge leeftijd. Als die drang naar musiceren onverminderd blijft, kan een vooropleiding je heel wat voordelen bieden. Oók als je nog helemaal niet zeker weet of je later van muziek je werk wilt maken. Het brengt je alweer veel verder dan een muziekschool en je kunt op een professionele manier kennismaken met muziekonderwijs. En als je daarna kiest voor een studie aan een conservatorium, ben je alvast optimaal voorbereid.

Aanmelden: http://registration.artez.nl/osiris_io_inkomend/Welkom.do

Meer informatie: https://www.artez.nl/opleidingen/externe-vooropleiding

 

Gezamenlijke Vooropleiding Muziektheater van ArtEZ Conservatorium en Kunstbedrijf Arnhem in samenwerking met: Beekdal Lyceum, SGA, Lorentz College en Montessori College

Bij muziektheater ontmoeten twee disciplines elkaar: muziek en theater.
Muziek vertelt iets wat theater niet kan en theater verbeeldt iets wat muziek niet kan. Muziek en theater versterken elkaar en kunnen bij muziektheater niet zonder elkaar.

Aanmelden: http://registration.artez.nl/osiris_io_inkomend/Welkom.do

Meer informatie: https://www.artez.nl/opleidingen/externe-vooropleiding

 

Gezamenlijke Theatervooropleiding OOST van ArtEZ academie voor Theater, Toneelgroep Oostpool, Kunstbedrijf Arnhem, Onderwijsgroep Quadraam, Arentheem College, ROC Rijn-IJssel.

Ben jij tussen de 16 en 22 jaar? Heb jij een diploma op zak of zit je in je eindexamenjaar? Heb jij het plan om auditie te gaan doen op de toneelschool? Dan is de vooropleiding misschien iets voor jou! Een weekendopleiding die je theatergrenzen verlegt en die je hoofd doet overlopen. Bij Theatervooropleiding OOST krijg je, onder leiding van professionals uit het theatervak, lessen in uiteenlopende facetten van het acteren. Zie voor meer informatie: www.theatervooropleidingoost.nl

Voor vragen: Nelleke.Verweij@Kunstbedrijfarnhem.nl

Kom jij volgend schooljaar ook naar het Olympus of Brugjaar Jan Ligthart?

Lees hier meer over hoe je je kunt aanmelden

Agendapunt:

25-04-2024: Bezoek aan Europees Parlement Brussel havo 4 en vwo 4 met Frans

Onze digitale loketten