Ik ben een nieuwe
leerling en wil mij
aanmelden
AANMELDEN!

Kennis maken met Brugjaar Jan Ligthart

Dit jaar kunnen we vanwege de corona maatregelen geen Open Huis organiseren. Om leerlingen en ouders toch de gelegenheid te geven kennis te maken met het Brugjaar Jan Ligthart organiseren we verschillende activiteiten:

  • op deze website en op de website www.kiesjenieuweschool.nl wordt vanaf 1 december een informatiefilm over het Brugjaar Jan Ligthart geplaatst. In deze film vertellen leerlingen en docenten hoe wij werken en krijg je een beeld van onze school.
  • Voor ouders is er de mogelijkheid om op dinsdagmorgen deel te nemen aan een digitale informatieochtend. Wij vertellen u dan over het Brugjaar Jan Ligthart en er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen. Opgeven kan door een mail te sturen naar: y.kersten@olympuscollege.nl of telefonisch via 026-3202875.
  • Vanaf eind november organiseren we op verschillende vrijdagmiddagen van 14.30-16.00 uur kijk en doe middagen voor geïnteresseerde leerlingen. Met een klein groepje leer je het Brugjaar Jan Ligthart kennen. Aanmelden hiervoor kan door op deze website het formulier in te vullen. 

Wat wij leren en hoe wij leren

Leerlingen aan het woord